AF Trivandrum Alerts

Fête de la Musique

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/06/2015 - 26/06/2015
11:30 pm

Categories


FDMFête de la Musique, also known as World Music Day, will be celebrated at Vyloppilly Samskrithi Bhavan, Trivandrum on June 21 and at Centre Square Mall, Rajaji Jn, Kochi.on June 27.

Fête de la Musiquecelebrates music which is a unifying force, a thread which connects all irrespective of any difference in race, color, accent or creed and brings together world to a musical platform. Its prime objective is to promote music (in all its diversities) and musicians (be it amateur or professional).

The idea of the World Music Day was conceptualized first in France and introduced in 1982 in Paris. Ever since, the festival has become an international phenomenon, celebrated on the same day, in more than 460 cities, in 110 countries.

In its 34th edition, Alliance Française de Trivandrum is offering an open stage to all budding music enthusiasts. This stage is open to all kinds of musical expressions: solo,band, classical, contemporary, rock, jazz, reggae…and gives an opportunity to showcase musical talents.

Trivandrum
Venue: Vyloppilly Samskrithi Bhavan
Time: 3.00pm – 8.00pm
Download the Registration form by clicking here
Last date: 17 June

The line- up for 21 June @ Vyloppilly Samskrithi Bhavan, Trivandrum

No Name Genre Time Duration
1 Academy of Universal Music Western Classica 3.00 PM 30 mins
2 Little blasters western 3.30pm 5mins
3 Tinker Tailor English pop 3.35 PM 5 mins
4 Aysha Joyce Pop 3.40 PM 5 mins
5 Anjali H. Medalodan Light Music 3. 45 PM 5 mins
6 Aleef Mohammed Light music 3.50PM 5 mins
7 Anoo Ayyappan Solo 3.55 PM 5 mins
8 Clef and Canto Music 6 performances 4.00pm 30 mins
9 MBS Children’s Choir Choral music 4.30pm 10 mins
10 Minakshi Malik ( St. Thomas Residential School) French Solo 4.40 PM 5 mins
11 Jamie ( St. Thomas Residential School) French Solo 4.45 PM 5 mins
12 Aadil Mohammed Light music 4.50 PM 5 mins
13 Amika Mariam Light music 4.55pm 5 mins
14 Rewind’n’repeat rock/pop 5:00 PM 10 mins
15 Akash Malik ( St. Thomas Residential School) Band 5.10 PM 10 mins
16 Resonance school of music Instrumental 5.20 PM 10 mins
17 Shilpa U Iyer French music 5.30 PM 10 mins
18 Sandhya Subbalakshmi Rajammal Multi lingual medley 5.40 PM 5 mins
19 Karnatic Café Semi – Classical ( Film song ) 5.50 PM 15 mins
20 Praveen Western country song 6.05 PM 5 mins
21 Shibu Malayalam 6.10 PM 10 mins
22 Aparna S. Rajasthani Folk 6.20 PM 5 mins
23 Rajalekshmi RS Ghazal 6.25 PM 5 mins
24 Mary Western 6.30 PM 10 mins
25 VIBGYOR (A1) Naadan Pattu 6.40 PM 5 mins
26 Umaheswaran Film songs 6.45 PM 10 mins
27 Pallavi Solo 7.00pm 5 mins
28 Revathy Karaoke 7.05 PM 5 mins
29 Stray Train Alternate Rock, Blues 7.10 PM 15 mins
30 Bitha Karaoke 7.25PM 5 mins
31 Krishnadas Solo 7.30 PM 5 mins
32 AF French song 7.35 PM 10 mins
33 SoulJam ( Abhilash) 7.45 PM 15 mins
34 East Wind Band Blues and Rock 8.00 PM 20 mins
35 DJ Rana Hiphop, drum and bass 8.20 PM 15 mins
36 DJ Akhil Deep house 8.35 PM 20 mins

 

Kochi

Venue: Centre Square Mall
Time: 3.00pm – 5.30pm (Open Stage)
5.30pm – 8.00pm ( Band line up)
Download the Registration form by clicking here
Last date: 24 June

Please download and fill the form and send it to: [email protected]