AF Trivandrum Alerts

Fête de la Musique- World Music Day, Kochi

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/06/2015
2:30 pm - 7:30 pm

Location
Centre Square Mall

Categories


FDLM invitationKochiFête de la Musique, also known as World Music Day, will be celebrated on 27 June  and at Centre Square Mall, Rajaji Jn, Kochi.

Fête de la Musiquecelebrates music which is a unifying force, a thread which connects all irrespective of any difference in race, color, accent or creed and brings together world to a musical platform. Its prime objective is to promote music (in all its diversities) and musicians (be it amateur or professional).

The idea of the World Music Day was conceptualized first in France and introduced in 1982 in Paris. Ever since, the festival has become an international phenomenon, celebrated on the same day, in more than 460 cities, in 110 countries.

In its 34th edition, Alliance Française de Trivandrum is offering an open stage to all budding music enthusiasts. This stage is open to all kinds of musical expressions: solo,band, classical, contemporary, rock, jazz, reggae…and gives an opportunity to showcase musical talents.

Kochi

Venue: Centre Square Mall
Time: 2.30pm – 6.00pm (Open Stage)
6.00pm – 9.00pm ( Band line up)
Download the Registration form by clicking here
Last date: 24 June

The line- up for 27 June @ Centre Square Mall, Kochi

No Name Genre Time Duration
1 Copper Chords (Choice School) Alternate & Rock 2.30 PM 10 mins
2 The Leadership of extraordinary Frenchmen (Choice School) 2.40 PM 5 mins
3 MALAGUENA Fusion 2. 45 Pm 10 mins
4 Gagantika Dipak (Bhavans ellamakara) Cinematic music 3.00 PM 5 mins
5 Cantabile Vibes Pop & rock 3.05 PM 10 mins
6 Aadil Mohamed Light music 3.15 PM 5mins
7 Heroes among us (Rajagiri Christujayanti) Pop 3.20 PM 5 mins
8 Zepher(Rajagiri Christujayanti) Melody/ Pop 3.25PM 5 mins
9 Anupama Thomas ( St Teresas) Western 3.30PM 5 mins
10 Teresian Vibes ( St Teresas) Western Acapella 3.35 PM 10 mins
11 Kevin Roy ( Rajagiri Public School) Malayalam Solo 3.40PM 5 mins
12 Rahul Paul abraham& Archit Arun (Rajagiri Public School) English pop song 3.45 PM 5 mins
13 Jessica & Ruth (Rajagiri Public School) French Song 3.50PM 5 mins
14 Dense Modest Rock 4.00 PM 10 mins
15 Ajish (The Cochin College) Solo 4.10 PM 5 mins
16 Sruthi Rajeev (The Cochin College) Solo 4.15 PM 5 mins
17 Maria Juviann Isaacs  (The Cochin College) French Song 4.20 PM 5 mins
18 Jae Pop 4.30 PM 5 mins
19 Aleef Mohamed Light music 4.35 PM 5 mins
20 Ann Midas (The Delta Study) english pop song 4.40 PM 5 mins
21 Amika Mariam Light music 4.45 PM 5 mins
22 Lakshmi R pillai (Chinmaya Vidyalaya) Drums 4.50 PM 5 mins
23 Marthoma Public School 4.55 PM 15 mins
24 Jones B L Solo-  Western, Country, folk 5.10 PM 5 mins
25 The unkown Rock & Jazz 5.15 PM 10 mins
26 Sacred Hearts College 5.25PM 15 mins
27 Stray train Alternate Rock, blues 5.40pm 20 mins

Please download and fill the form and send it to: [email protected]